Naschoolse opvang - Doetinchem

Naschoolse opvang

Actief4Kids biedt opvang en sport na schooltijd aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Uw kind wordt na school opgevangen door professionele pedagogisch medewerkers. In de opvangruimte krijgen alle kinderen wat te drinken en wat fruit. Ondertussen wordt de schooldag doorgenomen en wordt er gekeken naar de indeling van de middag.

Vervolgens gaan alle kinderen omkleden en zich klaarmaken voor het sportprogramma, dat Actief4Kids in samenwerking met DZC'68 uitvoert. Elke dag staat een andere sport centraal. Wanneer de activiteit is afgelopen gaat uw kind weer terug naar de gezamenlijke opvangruimte, waar iedereen weer wat te drinken krijgt, en wat lekkers.

Ook na afloop van het sportprogramma is er genoeg te beleven in de opvangruimte. Er zijn diverse bordspellen, knutselmaterialen, (voor)leesboeken, bouwmaterialen en ander speelgoed om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. Bovendien is er voldoende ruimte om buiten te spelen, zodat ook de motoriek van uw kind uitgedaagd wordt. Regelmatig worden er groepsactiviteiten georganiseerd. Deelname hieraan wordt gestimuleerd, maar niet verplicht.

Aan het einde van de dag haalt u uw kind op bij Actief4Kids. Er wordt door de pedagogisch medewerkers altijd tijd gemaakt voor een praatje met u, om de middag van uw kind door te nemen. Dit is belangrijk om elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkeling van het kind.

Vervoer
Wij verzorgen voor u het vervoer van uw kind van school naar de BSO. Dit kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Een pedagogisch medewerker van Actief4Kids kan uw kind te voet, te fiets of per auto begeleiden naar de opvangruimte. Ook is het mogelijk dat uw kind met de taxi op school opgehaald wordt. Actief4Kids werkt hierin samen met Taxibedrijf Correct Monnereau. Afhankelijk van leeftijd, afstand en toestemming van de ouders mag het kind ook zelfstandig naar de opvanglocatie komen.

Het begeleiden van uw kind naar de BSO wordt gedeeltelijk doorberekend naar de ouders/verzorgers. Informeer bij de pedagogisch medewerker naar de actuele kosten.

Openingstijden
De openingstijden van Actief4Kids tijdens de naschoolse opvang zijn:

Maandag 14.00-18.30
Dinsdag 14.00-18.30
Woensdag 14:00-18:30
Donderdag 14.00-18.30
Vrijdag 14.00-18.30

U kunt kiezen voor een blok tot 16:00 uur, 17:30 uur of 18:30 uur.

Kijk hier voor onze openingstijden tijdens de vakantieopvang.


Actief4Kids biedt vooralsnog geen voor- en tussenschoolse opvang aan.

Incidentele opvang en studiedagen
Wanneer u extra opvang nodig heeft naast uw reguliere opvangdagen, is dit mogelijk. Vraag dit wel tijdelijk aan bij uw opvanglocatie, om er zeker van te zijn dat er plaats is voor uw kind. Bij incidentele opvang en opvang op studiedagen dienen er minimaal drie aanmeldingen te zijn om de opvang door te kunnen laten gaan. Het uurtarief voor incidentele opvang of opvang tijdens studiedagen is € 8.22.

Klik hier om uw kind aan te melden voor Actief4Kids!

foto+website+12.jpg