Naschoolse opvang - Doetinchem

Naschoolse opvang

Hoe ziet een middag bij Actief4kids er uit?

De kinderen worden bij school opgehaald door een taxi, deze brengt hen naar de opvanglocatie bij DZC’68. Hier zijn de pedagogisch medewerkers aanwezig. Als alle kinderen aanwezig zijn wordt er gezamenlijk wat gedronken en is er fruit. Ondertussen wordt er gezellig gekletst met elkaar en besproken welke sport- of spelactiviteit deze dag gaat plaats vinden.

De kinderen die zich willen omkleden voor de activiteit kunnen dit gaan doen. Vervolgens gaan alle kinderen naar het sportveld en kunnen we starten met de activiteit. Als de activiteit is afgelopen dan kunnen de kinderen zelf bepalen wat zij gaan doen. Dit kan zijn dat zij lekker buiten gaan spelen, binnen spelletjes doen, kleuren, knutselen, hutten bouwen etc.

Tussendoor is er nog een gezamenlijk moment om wat te drinken en iets te eten. Kinderen die een training hebben bij een sportvereniging worden daar heen gebracht door de pedagogisch medewerker.

Als u uw kind(eren) komt ophalen is er altijd tijd voor een praatje met één van de pedagogisch medewerkers, om de middag van uw kind(eren) door te nemen.


Vervoer

Wij verzorgen voor u het vervoer van uw kind van school naar de BSO. Dit kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De meest voorkomende mogelijkheid is dat uw kind met de taxi op school opgehaald wordt. Actief4Kids werkt hierin samen met Taxibedrijf Correct Monnereau. Afhankelijk van leeftijd, afstand en toestemming van de ouders mag het kind ook zelfstandig naar de opvanglocatie komen.

Het begeleiden van uw kind naar de BSO wordt gedeeltelijk doorberekend naar de ouders/verzorgers. Informeer bij de pedagogisch medewerker naar de actuele kosten.

Openingstijden

De openingstijden van Actief4Kids tijdens de naschoolse opvang zijn:

Maandag 14.00-18.30
Dinsdag 14.00-18.30
Woensdag 14:00-18:30
Donderdag 14.00-18.30
Vrijdag 14.00-18.30

U kunt kiezen voor een blok tot 17:30 uur of 18:30 uur.

Kijk hier voor onze openingstijden tijdens de vakantieopvang.


Actief4Kids biedt vooralsnog geen voor- en tussenschoolse opvang aan.

Incidentele opvang en studiedagen
Wanneer u extra opvang nodig heeft naast uw reguliere opvangdagen, is dit mogelijk. Vraag dit wel tijdelijk aan bij uw opvanglocatie, om er zeker van te zijn dat er plaats is voor uw kind. Bij incidentele opvang en opvang op studiedagen dienen er minimaal drie aanmeldingen te zijn om de opvang door te kunnen laten gaan. Het uurtarief voor incidentele opvang of opvang tijdens studiedagen is € 8.50.

Klik hier om uw kind aan te melden voor Actief4Kids!

foto+website+12.jpg