Over Actief4Kids - Doetinchem

Over Actief4Kids

Actief4Kids vangt sinds januari 2009 kinderen op na schooltijd en in de vakantie. Wat begon met enkele kinderen op een dag, maar al gauw zorgde de positieve mond-tot-mond reclame voor grotere groepen. Op dit moment vangen wij vijf dagen in de week na schooltijd en in de vakantieperioden meer dan vijftig kinderen op!

Actief4Kids hoopt in de toekomst nog veel meer kinderen op te vangen en hen een leuke en leerzame tijd aan te bieden, in combinatie met de activiteiten die ze het liefste doen!

Visie
Bij Actief4Kids is uw kind het allerbelangrijkste. Ons doel is een veilige, gezonde, leerzame, leuke en liefdevolle omgeving te creëren na school en in de vakantie. Dit zodat uw kind zichzelf durft te zijn en een manier kan vinden zichzelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Wij vinden het ook belangrijk dat uw kind lekker veel kan bewegen en sporten, en daarin zijn of haar energie kwijt kan!

Als uw kind zich thuis voelt, voelt het voor ons ook goed. Actief4Kids biedt uw kind een stabiele, duidelijke basis van waaruit het kind zelf op zoek kan gaan naar uitdaging op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, op alle gebieden.

Wij vinden de ontwikkeling van de sociale competenties van uw kind van groot belang. Het leren omgaan met andere kinderen en volwassenen in een groep is dan ook een belangrijk aspect in onze opvang. Uw kind wordt geleerd met respect om te gaan met anderen en het leert zijn eigen rol binnen groep kennen. Hierbij zetten wij de lijn door die de kinderen op school aangereikt krijgen, namelijk de Kanjertraing. Ons aanbod aan sportieve activiteiten draagt hier daarnaast zeker ook aan bij!

foto+website+11.jpg