Vakantieopvang - Doetinchem

Vakantieopvang

Actief4Kids biedt opvang in de schoolvakanties aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Hoe ziet een vakantiedag bij Actief4kids er uit?

Nadat u uw kind ’s ochtends gebracht heeft bij de opvanglocatie, kunnen de kinderen zelf bepalen wat zij willen gaan doen. Dit kan zijn dat zij gaan kleuren, knutselen, hutten bouwen, met constructiemateriaal spelen of lekker naar buiten. Tussendoor zijn er gezamenlijke momenten om iets met elkaar te drinken en eten.
Tussen de middag wordt er gezamenlijk met de kinderen geluncht. Actief4kids zorgt voor deze lunch, dus u hoeft uw kind niets mee te geven.

Elke vakantiedag worden er ook activiteiten georganiseerd door de pedagogisch medewerkers. Dit kan variëren van sport- en spelactiviteiten tot knutselopdrachten of samen ergens naar toe zoals het bos of de speeltuin. Ook de sportcoach komt in de vakanties langs voor een sport- en spelactiviteit.

Als u uw kind(eren) komt ophalen is er altijd tijd voor een praatje met één van de pedagogisch medewerkers, om de middag van uw kind(eren) door te nemen.


Openingstijden

De openingstijden van Actief4Kids tijdens de vakantieopvang zijn:

Maandag 07.30-18.30
Dinsdag 07.30-18.30
Woensdag 07:30-18:30
Donderdag 07.30-18.30
Vrijdag 07.30-18.30


Kijk hier voor onze openingstijden tijdens de naschoolse opvang.


Incidentele opvang

Wanneer u extra opvang nodig heeft naast uw reguliere vakantieopvangdagen, is dit mogelijk. Vraag dit wel tijdelijk aan bij uw opvanglocatie, om er zeker van te zijn dat er plaats is voor uw kind. Bij incidentele opvang en opvang in de vakantie dienen er minimaal drie aanmeldingen te zijn om de opvang door te kunnen laten gaan. Het uurtarief voor incidentele opvang in de vakantie is € 8,50.


Klik hier om uw kind aan te melden voor Actief4Kids!

foto+website+13.jpg