Vakantieopvang - Doetinchem

Vakantieopvang

Actief4Kids biedt opvang in de schoolvakanties aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Uw kind wordt op vakantiedagen opgevangen door professionele pedagogisch medewerkers. Nadat u uw kind `s ochtends naar de opvangruimte heeft gebracht, beginnen we de dag rustig met wat vrij spel. Wanneer alle kinderen er zijn gaan we gezamenlijk fruit eten en wat drinken.

Elke vakantiedag worden er minimaal twee groepsactiviteiten georganiseerd, één voor de ochtend en één voor de middag. Deze kunnen erg variëren, van sportactiviteiten tot knutselopdrachten en van het bezoek aan een kinderboerderij tot het in elkaar zetten van een toneelstuk. In de vakanties ligt, net als tijdens de naschoolse opvang, de nadruk op sportieve activiteiten.

Ook buiten de georganiseerde activiteiten is er genoeg te beleven in de opvangruimte. Er zijn diverse bordspellen, knutselmaterialen, (voor)leesboeken, bouwmaterialen en ander speelgoed om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. Bovendien is er voldoende ruimte om buiten te spelen, zodat ook de motoriek van uw kind uitgedaagd wordt.

Tussen de middag wordt gezamenlijk met de kinderen geluncht. Hierbij zorgt Actief4Kids voor alle benodigdheden, u hoeft uw kind dus geen lunch mee te geven.

Aan het einde van de dag haalt u uw kind weer op. Er wordt door de pedagogisch medewerkers altijd tijd gemaakt voor een praatje met u, om de middag van uw kind door te nemen. Dit is belangrijk om elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkeling van het kind.

Openingstijden
De openingstijden van Actief4Kids tijdens de vakantieopvang zijn:

Maandag 07.30-18.30
Dinsdag 07.30-18.30
Woensdag 07:30-18:30
Donderdag 07.30-18.30
Vrijdag 07.30-18.30


Kijk hier voor onze openingstijden tijdens de naschoolse opvang.

Actief4Kids biedt vooralsnog geen voor- en tussenschoolse opvang aan.

Incidentele opvang
Wanneer u extra opvang nodig heeft naast uw reguliere vakantieopvangdagen, is dit mogelijk. Vraag dit wel tijdelijk aan bij uw opvanglocatie, om er zeker van te zijn dat er plaats is voor uw kind. Bij incidentele opvang en opvang in de vakantie dienen er minimaal drie aanmeldingen te zijn om de opvang door te kunnen laten gaan. Het uurtarief voor incidentele opvang in de vakantie is € 8,22.


Klik hier om uw kind aan te melden voor Actief4Kids!

foto+website+13.jpg